Welke elektrische bakfiets is het beste voor je hond?

Hond in Groningen
Elektrische bakfietsen Geplaatst op:
Geschreven door:

Als hondenbaasje heb je er vast weleens over nagedacht om je hond op de fiets mee te nemen. Al snel merk je dat dit niet de meest praktische manier van vervoer is. Misschien is je hond te groot voor je mand, of te klein om met je mee te rennen. Ook zijn dit niet de veiligste manieren van vervoer voor je viervoeter. Een elektrische bakfiets is de ideale oplossing. Het is veilig en je kunt snel naar een natuurgebied toe fietsen om daar te wandelen. Misschien heb je zelf al eens nagedacht over een elektrische bakfiets voor je hond, maar weet je niet waar je moet beginnen. Daarom zetten we de beste opties voor jou op een rijtje.

Bakfiets.nl Cargo bike classic long

Deze elektrische bakfiets is ideaal om een hond mee te nemen. Het is een stabiele elektrische bakfiets met een actieradius van 50 kilometer. Dit is genoeg om vanuit de stad de natuur in te fietsen waar u heerlijk met uw hond kunt wandelen. De Cargobike classic long heeft een ruime bak waar een bench in gemonteerd kan worden. Hierdoor is je hond altijd goed beschermd. Wil je liever een tent zodat je hond niet nat wordt? Ook dit is een extra optie bij deze elektrische bakfiets. Bovendien kun je ook een hondenluik aanschaffen. Dit zorgt ervoor dat je hond makkelijk kan instappen. Genoeg opties dus!

De voordelen op een rijtje

  • Ruime keuze uit hondenaccessoires
  • 50 kilometer fietsplezier
  • Ruime bak

Bakfiets.nl Cargotrike Cruiser, Classic Wide Steps

Dit is een zeer geschikte elektrische bakfiets voor je hond. Met zijn drie wielen en stalen constructie ligt de nadruk op stabiliteit. Dit maakt de Cargotrike Cruiser Classic Wide Steps een zeer veilige elektrische bakfiets. Wel een veilig gevoel wanneer je er met je hond op uit gaat. Dit model heeft een actieradius van ruim 50 kilometer. Deze elektrische bakfiets biedt plek voor 4 tot 6 personen en wordt standaard geleverd met bank en gordels. Ideaal om zowel je hond als je kinderen in te vervoeren. Een echte familie fiets dus!

Ook bij dit model is het mogelijk om extra’s aan te schaffen. Maak een afspraak met ons voor de mogelijkheden.

De voordelen op een rijtje

  • Uitstekende stabiliteit
  • Familiefiets
  • Zeer veilig

Geïnteresseerd in een onze modellen?

Urban Arrow Family Performance Disc Brake 500Wh

Dit is de allrounder onder de elektrische bakfietsen. Het is een licht model waarmee je makkelijk door de stad fietst. De Urban Arrow Family Performance heeft een krachtige motor die zorgt voor extra ondersteuning tijdens het fietsen. Deze elektrische bakfiets heeft een actieradius van maximaal 70 kilometer. Hiermee bereik je meerdere mooie natuurgebieden waar je met je hond kunt lopen. In de bak passen twee kinderen en een hond. Ook is er de mogelijkheid om een maxicosi te vervoeren in deze bakfiets.

De voordelen op een rijtje

  • All rounder
  • 70 kilometer fietsplezier
  • Krachtige middenmotor

Hopelijk heeft deze blog je geholpen bij jouw zoektocht naar de ideale elektrische bakfiets voor jou en je hond. Ben je geïnteresseerd in een van de bovenstaande modellen? Of in één van onze andere elektrische bakfietsen? Boek dan een proefrit. Wij kunnen je assisteren en je de details per model goed uitleggen. We hopen je snel te zien in onze winkel.