Ontvang subsidie bij een zakelijke elektrische bakfiets bij M-bikes.

Ben je ondernemer en val je onder de inkomens- of vennootschapsbelasting? Dan kom je met de elektrische bakfietsen van M-bikes in aanmerking voor de Milieu-Investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil) subsidies. Via deze regelingen bespaar je kosten en tijd. Zo houd je meer tijd over voor je onderneming. 

Family Performance CX Disc-Zee 500Wh

Wat is de MIA? 

De MIA is een regeling die bedoeld is om ondernemers te stimuleren om te investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen. Met de MIA kun je maximaal 45% van de investeringskosten van een bedrijfsmiddel aftrekken van je winst. Dit is het geval wanneer je investeert in bedrijfsmiddelen die staan op de milieulijst

Wat is Vamil? 

De Vamil is een regeling waarbij je 75% van je investering kunt afschrijven op milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen. Deze afschrijving vindt plaats op een zelf gekozen tijdstip. Met de Vamil regeling kan jouw belastingvoordeel oplopen tot 14% van het investeringsbedrag. 

Altijd de juiste elektrische bakfiets voor jouw bedrijf

Kom je in aanmerking voor de MIA/Vamil? Bij M-bikes vind je als ondernemer altijd de juiste elektrische bakfiets voor jou en je personeel. Wij verkopen fietsen van de volgende merken:

Met een elektrische bakfiets werkt jouw bedrijf efficiënter. Je hebt geen last meer van files en doorkruist Groningen gemakkelijk. Zo verkort je de levertijd van jouw bedrijf, waardoor je tijd en kosten bespaart. Op deze manier houd je meer geld over voor je onderneming.

Een elektrische fiets voor jouw personeel

Wil je je personeel voorzien van een milieuvriendelijk vervoermiddel voor het dagelijkse woon-werkverkeer? Kijk dan eens naar onze elektrische fietsen. We bieden alleen de meest betrouwbare merken aan, zoals Batavus, Sparta, Cortina en Union. Bij M-bikes vind je altijd een geschikte elektrische fiets voor jouw personeel. 

Nog niet overtuigd? Kom eens langs bij M-bikes aan de Prinsesseweg 2-16 in Groningen voor vrijblijvend advies. We helpen je bij het maken van jouw keuze en voorzien je graag van meer informatie. Ons doel is dat jij tevreden onze winkel uitloopt.

Verzekering

Er iets niets vervelender dan een gestolen fiets. Zeker niet wanneer het jouw vervoermiddel is voor je werk. Elektrische (bak)fietsen zijn zeer gewild onder fietsendieven in Groningen. Verzeker daarom je fiets voor je onderneming via M-bikes. Bij de aankoop van jouw fiets regel je direct jouw verzekering. Ook is het mogelijk om je verzekering achteraf aan te sluiten. Dit kan in onze winkel of via onze website.

Reparatie en onderhoud

Elektrische (bak)fietsen hebben weinig onderhoud nodig. Toch kan er bij intensief gebruik iets gebeuren. Wij zijn specialisten in het repareren en onderhouden van jouw elektrische (bak)fiets. Wanneer je problemen ondervindt, loop je zonder afspraak bij ons binnen en wij repareren je fiets. Ook voor routine checks kun je bij ons terecht. Wanneer jouw elektrische (bak)fiets op de werkplaats moet blijven, krijg jij een vervangende leenfiets mee. Zo weet je zeker dat jij je werk altijd zorgeloos uit kunt voeren.

Proefrit

Heb je één van onze modellen op het oog, maar weet je niet zeker of dit het geschikte model voor jou is? Twijfel niet en vraag een proefrit aan. Gedurende deze proefrit mag je meerdere modellen uitproberen, zodat je zeker weet dat je tevreden bent met je aankoop. Vul het onderstaande formulier in en vraag direct jouw proefrit aan!

Auke Ploeger Avatar

Plan direct jouw proefrit!

"*" geeft vereiste velden aan

Adres:
Prinsesseweg 2-16
9717 BH Groningen
Tel: (050) 318 16 28
E-mail: info@m-bikes.nl

Openingstijden M-Bikes:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten