Alles over M-Bikes

Als je een fietsenmaker nodig hebt, bel je snel onze winkel! Wij zijn gespecialiseerd in fietsen van alle bekende merken. M-Bikes is de fietsenmaker in het centrum van Groningen!

Elektrische Bakfiets kopen in Groningen

De Fietsenmaker van Groningen – M-bikes

Op tijd gebracht is dezelfde dag klaar! Dat is het voordeel van onze fietsenwinkel: wij kunnen snel schakelen, mits het natuurlijk niet te druk is. Je kunt 5 dagen per week bij ons terecht, voor grote of kleine reparaties en natuurlijk onderhoud.

Auke Ploeger Avatar

Neem contact op met M-bikes!

Adres:
Prinsesseweg 2-16
9717 BH Groningen
Tel: (050) 318 16 28
E-mail: info@m-bikes.nl

Openingstijden M-bikes:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Sinds 2011 is M-bikes gevestigd aan de Prinsesseweg in Groningen, net om de hoek bij de Jumbo. Precies tussen het centrum, Paddepoel en Selwerd en op een steenworp afstand van de Friesestraatweg. Inmiddels is het 2023 en hebben wij dus al meer dan 12 jaar ervaring in de fietsenbranche. Laat jouw fiets repareren door een professional!

Buitenkant pand M-Bikes Groningen

Jouw fietsenmaker in Groningen Centrum

Voor de nieuwe en gebruikte fiets en reparaties hiervan kom je naar het reparatiecentrum in de buurt. Niet alleen voor het plakken van jouw band: onze monteurs weten namelijk alles over jouw fiets. Dus wil je bijvoorbeeld het onderhoud van jouw racefiets uitbesteden? Neem dan even contact op met de winkel of kom even langs voor een snelle fietsreparatie.

Is er iets aan de hand met je fiets? Breng hem dan langs bij M-Bikes: dé fietsenmaker van Groningen Centrum!

Fietsreparatie Groningen – Service en onderhoud door dé specialist

Vind je het ook zo vervelend als een fietsenmaker onnodige reparaties uitvoert? Bij M-bikes wordt jouw fiets zo snel mogelijk weer in orde gemaakt, zonder extra kosten. Daarnaast zullen wij altijd ons best doen om jouw gerepareerde fiets weer op het gewenste tijdstip af te leveren.

Leenfiets nodig? Kosteloos bij M-bikes. Dat is de service die je bij ons kunt verwachten. Voor een goedkope fietsenmaker kom je snel bij ons langs.

Vijf dagen per week kunt bij ons terecht voor al jouw fietsreparaties. Van kleine reparaties aan de stadsfiets tot groot onderhoud aan jouw racefiets of ATB. Laat het onderhoud van jouw fiets regelen door een echte specialist.

Ons team