Wie zijn wij

Mijn naam is Auke Ploeger en sinds 2019 ben ik de eigenaar van M-bikes. Sinds 2015 heb ik veel ervaring opgedaan in de fietsenbranche, waardoor ik op de hoogte ben van alle ontwikkelingen.

Jij staat bij M-bikes altijd op nummer één. Wij streven er dan ook naar dat je tevreden de winkel verlaat. Ben je tevreden, dan zijn wij dat ook. We geven je deskundig advies, denken graag met je mee en staan vijf dagen per week voor je klaar.

Het team achter M-Bikes

Wie zijn wij

Onze specialisatie - Elektrische Bakfietsen bij M-Bikes in Groningen

Bij M-bikes zijn we trots op onze diepgaande kennis van elektrische bakfietsen. Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in dit type fietsen en hebben we een groot assortiment opgebouwd met topmerken zoals Urban Arrow, Bakfiets.nl, Lovens, Batavus, en Carqon. Of je nu een ouder bent die een praktische oplossing zoekt voor het vervoeren van je kinderen, of je hebt een bedrijf dat op zoek is naar een duurzame transportoptie, wij kunnen je adviseren over de perfecte elektrische bakfiets voor jouw specifieke behoeften.

De diensten van M-Bikes

Bij M-Bikes Groningen staan we vijf dagen per week voor je klaar met een breed scala aan diensten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands fiets, een specifieke reparatie nodig hebt, of je bakfiets wil laten onderhouden, wij staan klaar om je te helpen. Daarnaast hebben wij ook verschillende accessoires in de winkel die jouw fietservaring kunnen verbeteren. We bieden niet alleen uitstekende producten en diensten, maar zorgen er ook voor dat jij altijd tevreden onze winkel verlaat.

Auke Ploeger Avatar

Plan hier meteen jouw proefrit:

"*" geeft vereiste velden aan

Adres:
Prinsesseweg 2-16
9717 BH Groningen
Tel: (050) 318 16 28
E-mail: info@m-bikes.nl
Plan jouw route.

Openingstijden M-Bikes:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten