De fietsenmaker van Groningen – M-bikes

Als je een fietsenmaker nodig hebt, bel je snel onze winkel op: 050-3181628. Wij zijn gespecialiseerd in fietsen van alle bekende merken en kunnen je assisteren in de fietsreparatie van o.a. Batavus, Sparta, Cortina en vele anderen. M-Bikes is de fietsenmaker in het centrum van Groningen!

Reparatie - M-Bikes Groningen

Fietsreparatie Groningen - Service en Onderhoud door dé Specialist

Vind je het ook zo vervelend als een fietsenmaker onnodige reparaties uitvoert? Bij M-bikes wordt jouw fiets zo snel mogelijk weer in orde gemaakt, zonder extra kosten. Daarnaast zullen wij altijd ons best doen om de gerepareerde fiets weer op het gewenste tijdstip af te leveren.

Auke Ploeger Avatar

Neem direct contact op:

Adres:
Prinsesseweg 2-16
9717 BH Groningen
Tel: (050) 318 16 28
E-mail: info@m-bikes.nl

Openingstijden M-Bikes:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Leenfiets nodig? Hier zijn geen kosten aan verbonden. Dat is de service die je bij ons kunt verwachten. Voor een goedkope fietsenmaker kom je snel bij ons langs. Vijf dagen per week kun je bij ons terecht voor al jouw fietsreparaties. Van kleine reparaties aan de stadsfiets tot groot onderhoud aan jouw racefiets of ATB. Laat ook jouw onderhoud regelen door een echte specialist.

Reparatie elektrische fietsen

Moet jouw elektrische fiets gerepareerd worden? Geen zorgen! Bij M-bikes zijn we gespecialiseerd in het repareren van elektrische fietsen. Onze experts hebben de technische kennis van alle bekende merken, waardoor wij de meest complexe problemen kunnen oplossen. Ons streven? Jou zo snel mogelijk weer veilig en met plezier op de weg krijgen. En terwijl je wacht, kun je gratis gebruik maken van één van onze leenfietsen.

Fietsonderhoud Groningen

Wil je zorgeloos blijven fietsen? Dan is regelmatig onderhoud essentieel. M-Bikes biedt een complete onderhoudsservice voor jouw fiets. Van het afstellen van de rem en ketting smeren, tot bandenspanning controleren en algemene veiligheidschecks, wij zorgen ervoor dat jouw fiets in topconditie blijft. Je kunt dus niet alleen bij ons terecht voor reparaties, maar ook voor preventief onderhoud. Op deze manier verlengen we de levensduur van je fiets en kun jij zonder zorgen genieten van het fietsen. Gun je fiets de beste zorg en breng hem langs bij M-bikes in Groningen.

Jouw fietsenmaker in Groningen Centrum

Voor de nieuwe en gebruikte fiets en reparaties hiervan kom je naar het reparatiecentrum in de buurt. Niet alleen voor het plakken van jouw band: onze monteurs weten namelijk alles over jouw fiets. Dus wil je bijvoorbeeld het onderhoud van jouw racefiets uitbesteden? Neem dan contact op met de winkel of kom langs voor een snelle fietsreparatie.

Is er iets aan de hand met je fiets? Breng hem dan langs bij M-Bikes: dé fietsenmaker van Groningen centrum!