De fietsenmaker van Groningen – M-bikes

Als u een fietsenmaker nodig heeft, belt u snel onze winkel op: 050-3181628. Wij zijn gespecialiseerd in fietsen van alle bekende merken en kunnen u assisteren in de fietsreparatie van o.a. Batavus, Sparta, Cortina en vele anderen. M-Bikes is de fietsenmaker in het centrum van Groningen!

Reparatie - M-Bikes Groningen

Fietsreparatie Groningen - Service en Onderhoud door dé Specialist

Vind u het ook zo vervelend als een fietsenmaker onnodige reparaties uitvoert? Bij M-bikes wordt uw fiets zo snel mogelijk weer in orde gemaakt, zonder extra kosten. Daarnaast zullen wij altijd ons best doen om de gerepareerde fiets weer op het gewenste tijdstip af te leveren.

Leenfiets nodig? Kosteloos bij M-bikes. Dat is de service die u bij ons kunt verwachten. Voor een goedkope fietsenmaker komt u snel bij ons langs.

Zes dagen per week kunt bij ons terecht voor al uw fiets reparaties. Van kleine reparaties aan de stadsfiets tot groot onderhoud aan uw racefiets of ATB. Laat ook uw onderhoud regelen door een echte specialist.

Openingstijden en beschikbaarheid van uw Fietsenmaker in Groningen Centrum

Voor de nieuwe en gebruikte fiets en reparaties hiervan komt u naar het reparatiecentrum in de buurt. Niet alleen voor het plakken van uw band: onze monteurs weten namelijk alles over uw fiets. Dus wilt u bijvoorbeeld het onderhoud van uw racefiets uitbesteden?

Neem dan even contact op met de winkel of kom even langs voor een snelle fietsreparatie.

Openingstijden M-bikes

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Is er iets aan de hand met je fiets? Breng hem dan langs bij M-Bikes: dé fietsenmaker van Groningen Centrum!