Vouwfiets

Wil jij een fiets die je overal mee naartoe kunt nemen? Dan biedt een vouwfiets uitkomst. Deze fietsen neem je gemakkelijk mee in de trein of in de bus. Bij M-bikes in Groningen hebben we verschillende vouwfietsen in ons assortiment. Met een vouwfiets ben je altijd mobiel, waar je ook komt.

Voordelen M-Bike fiets

Wat is een vouwfiets?

Zoals de naam al aangeeft, is een vouwfiets een fiets die je kunt opvouwen tot een klein formaat, zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen. Het frame en het stuur hebben een scharnier, waardoor je ze kunt inklappen. Hierdoor krijg je een compacte fiets, die handig is om mee te nemen op reis. Omdat ze zo compact zijn, zie je ze ook vaak in treinen en bussen. Veel reizigers nemen hun fiets mee naar het station, vouwen hem op en nemen hem mee. Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen, klappen ze de fiets weer uit en fietsen ze verder.

Auke Ploeger Avatar

Wil je meer informatie over een vouwfiets? Neem direct contact op met M-bikes.

Adres:
Prinsesseweg 2-16
9717 BH Groningen
Tel: (050) 318 16 28
E-mail: info@m-bikes.nl

Openingstijden M-Bikes:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Onderhoud en reparaties

Bij M-Bikes Groningen begrijpen we dat jouw vouwfiets zoveel meer is dan een vervoermiddel. Daarom bieden we uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten aan om ervoor te zorgen dat jouw fiets in topconditie blijft. Van routinechecks tot reparaties, ons team staat klaar om je te helpen. En mocht je fiets onverhoopt bij ons in de werkplaats moeten blijven, dan bieden we een gratis leenfiets aan, zodat jij mobiel blijft. Bij M-Bikes is jouw vouwfiets in goede handen.

Hoe kies je de juiste vouwfiets?

Het kiezen van de juiste vouwfiets kan een lastige opgave zijn, maar bij M-Bikes helpen we je graag op weg. Er zijn diverse factoren om rekening mee te houden: denk aan het gewicht van de fiets, het aantal versnellingen, en de afmetingen als hij is opgevouwen. Ook zijn er verschillende modellen die zich meer lenen voor stadsgebruik en andere die beter geschikt zijn voor langere afstanden. Wil je weten welke vouwfiets het beste bij je past? Onze medewerkers nemen de tijd om je behoeften in kaart te brengen en nemen de verschillende opties met je door. Zo weet je zeker dat je de vouwfiets vindt die perfect bij jou past.

Wat zijn de voordelen van een vouwfiets?

Nog niet overtuigd van het gemak van een vouwfiets? We hebben de voordelen voor je op een rij gezet.

  • Gemakkelijk opbergbaar: Door het compacte formaat kun je een vouwfiets eenvoudig opbergen, of je nu thuis bent, op kantoor of in het openbaar vervoer. Geen gedoe meer met grote, lompe fietsen die veel ruimte innemen.
  • Gemakkelijk overal mee te nemen: Of je nu met de trein, bus of auto reist, een vouwfiets is zo compact dat je 'm vrijwel overal mee naartoe kunt nemen. Zo ben je altijd en overal mobiel.
  • Lastig te stelen: Dankzij het compacte formaat is een vouwfiets eenvoudiger binnenshuis op te bergen, wat het risico op diefstal vermindert. Bovendien zijn vouwfietsen vaak minder aantrekkelijk voor fietsendieven.
  • Geschikt voor iedereen: Jong of oud, groot of klein, een vouwfiets is verstelbaar en daardoor geschikt voor vrijwel iedereen. Daarnaast zijn er modellen met verschillende versnellingen, waardoor er altijd een vouwfiets is die bij jouw behoeften past.
  • Milieuvriendelijk: Naast dat fietsen op zich al een duurzame keuze is, geeft het kiezen voor een vouwfiets je de mogelijkheid om makkelijk over te schakelen tussen verschillende vormen van transport, waardoor je mogelijk minder snel de auto pakt.

Met al deze voordelen is een vouwfiets van M-Bikes niet alleen een slimme, maar ook een duurzame keuze voor jouw mobiliteitsbehoeften. Nog vragen? Neem dan gerust contact op of kom eens langs in de winkel in Groningen. Wij staan vijf dagen per week voor je klaar om je te adviseren over jouw ideale vouwfiets.