Een bakfiets uit Groningen? – Kom langs bij M-bikes!

Op de bakfiets Groningen door: Kom eens langs bij M-bikes voor advies! Wij verkopen fietsen met bak van verschillende merken en van hoge kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het aanschaffen van bakfietsen? Bel direct of kom langs in de winkel!

Buitenkant pand M-bikes Groningen

Zeker wanneer je in wijken aan de rand van de stad woont, is een een fiets met laadbak ideaal om bijvoorbeeld de kinderen naar school te brengen, boodschappen te doen of bagage te vervoeren. Onder meer gezinnen uit Haren, de Reitdiephavenbuurt en Paddepoel-Zuid kunnen zo meer bewegen met minder inspanning. Geef het goede voorbeeld, want fietsen is gezond!

De bakfiets is dus ideaal voor het vervoer van kinderen, huisdieren of boodschappen. Deze handige vervoersmiddelen hebben een betrouwbare en goede reputatie bij jonge ouders. Bij M-Bikes vind je zowel reguliere als elektrische bakfietsen. We verkopen de merken: Bakfiets.nl (regulier) en Urban Arrow (elektrisch). Bij M-bikes koop je de mooiste bakfiets van Groningen!

Auke Ploeger Avatar

Proefrit aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Adres:
Prinsesseweg 2-16
9717 BH Groningen
Tel: (050) 318 16 28
E-mail: info@m-bikes.nl

Openingstijden M-Bikes:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Gemakkelijk de beste Bakfiets Kopen

Een bakfiets kopen in Groningen, waar doet je dat eigenlijk? Je kunt natuurlijk het beste even langskomen bij M-bikes aan de Prinsesseweg: wij hebben namelijk altijd een groot aanbod met en zonder trapondersteuning of rotatieondersteuning voor je klaar staan. Als je wilt proberen of het wat voor je is, ligt er een fietspad voor onze deur en kun je gemakkelijk een proefrit maken.

Zo maak je ook makkelijk een keuze tussen een driewieler of een tweewieler. Een bakfiets kopen kan gemakkelijk in onze winkel, maar natuurlijk kun je ook alleen even langskomen voor een kopje koffie en een goed advies. Onze fiets-specialisten weten daadwerkelijk alles over ons assortiment en kunnen je precies vertellen wat je nodig hebt.

Kun je het aankoopbedrag niet in een keer missen? Geen probleem, er is altijd wel een oplossing te vinden. Kom in dat geval even langs bij onze winkel om de mogelijkheden door te spreken.

Auke Ploeger Avatar

Voordelen en ervaringen

Twijfel je nog steeds of je wel een bakfiets nodig hebt? Om jouw keuze wat makkelijker te maken hebben we de voordelen van een bakfiets opgesomd:

  • Gemaakt in Nederland;
  • De veiligste manier om je kinderen te vervoeren (volgens de ADAC);
  • Ideaal voor jonge ouders;
  • Perfect alternatief voor een auto in de stad;
  • Goed voor het milieu;
  • Zowel Elektrisch als regulier beschikbaar.

Waar een elektrische variant gebruik maakt van een middenmotor of een andere vorm van ondersteuning door een accu, moet je hier zelf de kracht leveren. Dit is goed voor jouw gezondheid en door de vele versnellingen zal het niet te zwaar aanvoelen.

Wat is een bakfiets? - M-Bikes Groningen

Wat is een Bakfiets?

De bakfiets is simpel gezegd een (transport) fiets met een bak aan de voorkant. De fiets wordt dan ook voornamelijk gebruikt voor transport van bagage, personen of goederen. In Vlaanderen heet de fiets ook wel een Triporteur. Er wordt ook nog onderscheid gemaakt tussen fietsen met 2 wielen en fietsen met 3 wielen.

Bij een driewieler zitten er 2 wielen aan de voorkant. Aan de achterkant van de bak zit een stuur met rubberen handvatten, dat een comfortabele rijervaring garandeert. De verschillende onderdelen zorgen er voor dat deze vorm van vervoer erg veilig is. Met name het frame is erg stevig omdat er veel gewicht gedragen moet worden. Schakel gemakkelijk met de vele versnellingen zodat je zelfs met een volle laadbak een heuvel op kunt fietsen. Ook verlichting is belangrijk: zo kun je veilig rijden in het donker.

Het zachte zadel zorgt voor comfort, maar misschien nog wel belangrijker is de framemaat. Wanneer je deze verkeerd kiest, is de kans groot dat je niet comfortabel op de fiets zit. Overleg in de winkel of je nog andere accessoires nodig hebt. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn!

Elektrische Bakfiets kopen in Groningen

Populariteit

Vroeger was het een populair vervoersmiddel, maar in de jaren 70 en 80 was er een grote afname in het aantal bakfietsen. Dit had onder andere te maken met het logge formaat. Gelukkig zijn er in de tussentijd veel aanpassingen gedaan, waardoor deze handige transportfietsen steeds meer terugkomen in het stadsbeeld. We weten allemaal dat de beste kwaliteit uit Nederland komt. Bij M-bikes vind je een uitgebreid aanbod van de beste merken van de hoogste kwaliteit, vaklui die het onderhoud kunnen uitvoeren en voordelige garantie. Wij hebben er een aantal op voorraad, de beste modellen vliegen als warme broodjes over de toonbank! Onze winkel is dichtbij het centrum gevestigd.

Auke Ploeger Avatar

Kom bij ons langs

Ook Groningen in een bakfiets verkennen en al je favoriete plekjes bezoeken? Kom dan snel langs in onze fietsenwinkel!

Elektrische Bakfiets Groningen

Assortiment bakfietsen Groningen

Urban Arrow Family Active PLUS Rollerbrake

Urban Arrow Family Active PLUS Rollerbrake

Op zoek naar een comfortabele bakfiets? Dan is de Urban Arrow Family Active PLUS Rollerbrake ideaal! Deze elektrische bakfiets is niet alleen voorzien van een Active Plus middenmotor van Bosch, maar is ook uitgerust met een traploze NuVinci versnelling en Shimano Rollerbrakes. Je kunt heel de regio Groningen door dankzij de Dual Battery die een bereik heeft van 80 km. Deze fiets levert de ideale match voor een hectische en stadse levensstijl.

Proefrit aanvragen
Urban Arrow Family Active PLUS Disc Brake

Urban Arrow Family Active PLUS Disc Brake

De Ultramoderne Urban Arrow Family Active PLUS met Disc Brakes maakt je mobieler dan ooit. Deze bakfiets maakt fietsen leuk en is bovendien veilig en snel. De e-bike heeft een licht aluminium frame, een krachtige Bosch Active PLUS middenmotor (250W, 50Nm) en traploze NuVinci versnelling. Verkrijgbaar in wit en matzwart. De ideale fiets voor het vervoeren van kinderen. Manoeuvreer gemakkelijk door het verkeer!

Proefrit aanvragen
Urban Arrow Family Performance Disc Brake 500Wh

Urban Arrow Family Performance Disc Brake 500Wh

Aantrekkelijk, hoogwaardig en voorzien van de nieuwste technologie. Dat is de Urban Arrow Family Performance Disc Brake 500Wh in een notendop. Verplaatst zich razendsnel door de stad. Bosch Performance motor van 500 Wh (250W, 65Nm), Bosch Intuvia display, traploze NuVinci versnelling en aluminium frame. Zeer stevige, lichtgewicht bakfiets. Comfortabel in gebruik met de focus op de veiligheid van kinderen.

Proefrit aanvragen
Bakfiets.nl CargoBike Classic Short

Cargobike Classic Short

De Cargobike Classic Short is het model dat veel wegheeft van het eerste model van Bakfiets.nl. Voorzien van een korte bak die dicht bij de grond is. Hierdoor kunnen kinderen gemakkelijk in- en uitstappen. Verkrijgbaar in de kleuren zwart/matgraniet/petrolblauw. De standaard versie is voorzien van bagagedrager en Shimano 7v: NN7D rollerbrakes. Uit te breiden met 8 versnelling, terugtraprem met rollerbrakes of velgremmen. Ook verkrijgbaar als e-bike.

Proefrit aanvragen
Bakfiets.nl CargoBike Cruiser Short

CargoBike Cruiser Short

De CargoBike Cruiser Short heeft veel weg van de Classic, maar is sportiever en heeft een meer klassiekere uitstraling. Voorzien van dikke banden, retro-stijl koplamp, lederen zadel en stuur grepen. Er is geen bagagedrager gemonteerd. Verkrijgbaar in de kleuren zwart / matgraniet / petrolblauw. Standaard voorzien van Shimano 7v: NN7D rollerbrakes. De CargoBike Cruiser Short is een vintage versie van de Classic uitvoering. De bakfiets is bijzonder makkelijk in het gebruik.

Proefrit aanvragen
Bakfiets.nl CargoBike Classic Long

CargoBike Classic Long

De CargoBike Classic Long is de lange versie van de Classic Short. Hierdoor krijg je qua vervoer meer mogelijkheden. De bak is voorzien van een extra bankje, waardoor je ruimte hebt voor 3 kinderen of een maxi cosi en een kind. Zwarte bak, tentjes en hondenbench zijn los verkrijgbaar. Standaard voorzien van Shimano 7v: NN7D rollerbrakes. De in kleur gelakte spatborden zijn ook breder, Brooks leren zadel en handvatten. De bakfiets wordt rijklaar afgeleverd.

Proefrit aanvragen
Bakfiets.nl CargoBike Cruiser Long

Cargobike Classic Short

De Cargobike Classic Short is het model dat veel wegheeft van het eerste model van Bakfiets.nl. Voorzien van een korte bak die dicht bij de grond is. Verkrijgbaar in de kleuren zwart/matgraniet/petrolblauw. Voorzien van bagagedrager en Shimano 7v: NN7D rollerbrakes. Uit te breiden met 8 versnelling, terugtraprem met rollerbrakes of velgremmen. Ook verkrijgbaar als e-bike.

Proefrit aanvragen
Bakfiets.nl CargoBike Cruiser Short

CargoBike Cruiser Short

De CargoBike Cruiser Short heeft veel weg van de Classic, maar is sportiever en heeft een meer klassiekere uitstraling. Voorzien van dikke banden, retro-stijl koplamp, lederen zadel en stuur grepen. Er is geen bagagedrager gemonteerd. Verkrijgbaar in de kleuren zwart / matgraniet / petrolblauw. Standaard voorzien van Shimano 7v: NN7D rollerbrakes.

Proefrit aanvragen
Bakfiets.nl CargoTrike Cruiser Wide

CargoBike Classic long

De CargoBike Classic Long is de lange versie van de Classic Short. Hierdoor krijg je qua vervoer meer mogelijkheden. De bak is voorzien van een extra bankje, waardoor je ruimte hebt voor 3 kinderen of een maxi cosi en een kind. Zwarte bak, tentjes en hondenbench zijn los verkrijgbaar. Standaard voorzien van Shimano 7v: NN7D rollerbrakes.

Proefrit aanvragen