Elektrische bakfietsen van Bakfiets.nl

Bij M-Bikes in Groningen vind je elektrische bakfietsen van het merk Bakfiets.nl. Deze bakfietsen zijn perfect voor het vervoer van je kinderen en bieden comfortabel en gemakkelijk vervoer in de stad.

Elektrische Bakfiets Groningen

Elektrische bakfiets Groningen kopen bij M-Bikes

Zie je jezelf al door Groningen fietsen met een Elektrische Bakfiets? Je kinderen vrolijk lachend in de bak op weg naar school, terwijl jij moeiteloos Groningen doorkruist? Breng dan een bezoek aan M-Bikes, jouw vertrouwde expert in elektrische fietsen, midden in Groningen. Met een elektrische bakfiets van bakfiets.nl ga je in een oogwenk van punt A naar B. Onze winkel is centraal gelegen aan de Prinsesseweg 2-16. Kom gerust langs, de koffie staat klaar!

De elektrische bakfietsen van bakfiets.nl zijn volledig handgemaakt en van Nederlandse makelij. Met het Shimano STEPS middenmotor systeem en een keuze uit verschillende versnellingsnaven, is elke rit op deze elektrische bakfietsen een waar genot. Het systeem is niet alleen licht en betrouwbaar, maar het heeft ook vele extra's, zoals een fietscomputer en een loophulp voor ondersteuning tijdens het lopen met de fiets. De uitneembare accu is handig als je geen stopcontact in de buurt van je fietsenstalling hebt. Bovendien zorgen de snelladers ervoor dat je accu binnen enkele uren weer vol is.

Bereid je voor op het gemak en plezier van deze authentieke, elektrische bakfiets. Je zult nooit meer terug willen naar een gewone fiets!

Wil jij ook meer fietsen? Koop dan een elektrische bakfiets. Zo krijg je trapondersteuning en word je minder snel moe. Eerder op zoek naar een tweedehands elektrische bakfiets? Dan moeten we je teleurstellen, die zijn er bijna niet. Ze gaan bijna niet kapot en mensen zijn er tevreden mee!

Auke Ploeger Avatar

Plan meteen een proefrit in

"*" geeft vereiste velden aan

Adres:
Prinsesseweg 2-16
9717 BH Groningen
Tel: (050) 318 16 28
E-mail: info@m-bikes.nl
Plan jouw route

Openingstijden M-Bikes:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Wat is een Elektrische Bakfiets van Bakfiets.nl?

Een elektrische bakfiets is een bakfiets met trapondersteuning of rotatieondersteuning. De bak aan de voorkant zorgt ervoor dat een normale bakfiets zwaar aanvoelt tijdens het trappen. Met een elektrische bakfiets is dit verleden tijd. Door de ondersteuning die je krijgt van een elektrische bakfiets wordt het makkelijker om grotere afstanden te overbruggen en hoef je minder zwaar te trappen.

Een bakfiets elektrisch laten voortduwen is een echte uitvinding: je hoeft namelijk een stuk minder hard te trappen en bent sneller op je bestemming. Met een elektrische bakfiets kom je nooit meer bezweet aan bij de basisschool of de supermarkt! Op een elektrische bakfiets Groningen doorkruisen: Het was nog nooit zo makkelijk als nu. Kom snel langs bij M-bikes voor een proefrit!

Wat is een bakfiets? - M-Bikes Groningen
Auke Ploeger Avatar

Over de bakfietsen van bakfiets.nl

Bakfiets.nl is een Nederlands merk dat bekend staat om de kwaliteit van hun elektrische bakfietsen. Met trots mogen wij zeggen dat M-bikes in de provincie Groningen momenteel de enige premium dealer is van het merk bakfiets.nl.

Maak een proefrit
Elektrische Bakfiets kopen in Groningen

Voordelen van een Elektrische Bakfiets

Twijfel je nog steeds over de aanschaf van een elektrische bakfiets van bakfiets.nl? Wij hebben de voordelen van de bakfietsen van bakfiets.nl op een rij gezet.

 1. Van Nederlandse bodem: Elke bakfiets wordt met de hand gemaakt, getest en gecontroleerd in Nederland, waardoor de kwaliteit en betrouwbaarheid worden gegarandeerd.
 2. Elektrische aandrijving: De motor ondersteunt het fietsen, waardoor het gemakkelijker en sneller gaat. De motor kan ook hulp geven bij het lopen met de fiets aan de hand.
 3. Shimano STEPS systeem: Dit lichtgewicht middenmotor systeem biedt uitstekende ondersteuning en een groot bereik, en is eenvoudig te bedienen via een handig display.
 4. Versnellingskeuze: Je kunt kiezen uit verschillende versnellingsopties, zoals de automatisch geschakelde Shimano Nexus 5 of handmatige opties zoals de Shimano Nexus 7 of een Enviolo Traploze versnelling.
 5. Di2 systeem: Dit systeem, geïntegreerd met de motor, maakt het schakelen soepeler en stelt de bakfiets in staat om automatisch terug te schakelen naar de gewenste versnelling als deze stilstaat, waardoor het opstappen altijd gemakkelijk is.
 6. Variabele actieradius: De actieradius kan variëren tussen de 20 en 70 kilometer, afhankelijk van factoren zoals het totale gewicht van de fiets met belading, hoe actief de rijder meefietst, de rijstijl en het terrein.
 7. Accu-opties: De standaard 36V, 418Wh accu kan worden geüpgraded naar een grotere 504Wh accu voor een 20% grotere actieradius. Beide accu's zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar als reserve.
 8. Snellader: De meegeleverde snellader kan de standaard accu in ongeveer twee uur tijd tot 70% opladen.
 9. Fietscomputer: Het display aan het stuur fungeert ook als een fietscomputer, waarop je eenvoudig de accustatus, resterende actieradius, geselecteerde ondersteuningsstand en de afgelegde afstand kunt aflezen.

In een notendop: een Bakfiets.nl elektrische bakfiets biedt een combinatie van kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksgemak en technologische innovatie die je helpt om je reis comfortabeler, efficiënter en leuker te maken.

Toch benieuwd hoe een bakfiets zonder ondersteuning aanvoelt? Bekijk ze hier, of kom even langs in de winkel!

Elektrische Bakfiets kopen in Groningen

Family

Perfect voor het vervoeren van jouw kinderen of bagage. Hij is eenvoudig te besturen en is volgens de ADAC de veiligste manier om kinderen op de fiets te vervoeren.

 • Eenvoudig te besturen
 • Behoudt een hoge restwaarde
 • Een investering in vrijheid
 • Veilig instappen dmv de 4-poot standaard
Proefrit aanvragen
Elektrische Bakfiets Groningen

Zakelijk

Bakfiets.nl heeft speciaal voor bedrijven diverse oplossingen, zoals de Koelbox, flightcase en cargobike XL. Daarnaast zijn er diverse subsidiemogelijkheden. Lees meer op MIA & VAMIL subsidie.

Meer informatie
Buitenkant pand M-Bikes Groningen

Elektrische Bakfiets Kopen in Groningen

Een elektrische bakfiets kopen doe je natuurlijk gemakkelijk bij M-bikes: de beste fietsenwinkel van Groningen! Wij kunnen je voorzien van alle belangrijke informatie die nodig is bij het kopen van een elektrische bakfiets en zijn al sinds 2011 bezig om de beste ervaring te bieden aan onze gebruikers.

M-bikes is 5 dagen per week geopend en is altijd bereikbaar voor advies over de beste elektrische bakfiets en reparaties of onderdelen. Heb je een vraag? Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze winkel. Zo kun jij snel op een elektrische bakfiets Groningen verkennen.

Wat is een bakfiets? - M-Bikes Groningen

Bakfiets zakelijk leasen?

Zakelijk een elektrische bakfiets kopen doe je natuurlijk gemakkelijk bij M-bikes: de beste fietsenwinkel van Groningen! Wij kunnen je voorzien van alle belangrijke informatie die nodig is bij het kopen van een elektrische bakfiets. Zo willen we je graag informeren over de subsidie voor ondernemers. De Rijksdienst voor ondernemend Nederland stelt een subsidie beschikbaar voor ondernemers die investeren in milieuvriendelijke technieken en bedrijfsmiddelen. Meer weten over de subsidie?

Is bakfiets.nl toch niet het merk dat je zoekt? We bieden een scala aan merken elektrische bakfietsen, waaronder: