Elektrische bakfietsen van Bakfiets.nl

Bij M-Bikes in Groningen vind je elektrische bakfietsen van het merk Bakfiets.nl. Deze bakfietsen zijn perfect voor het vervoer van je kinderen en bieden comfortabel en gemakkelijk vervoer in de stad.

Elektrische Bakfiets Groningen

Elektrische Bakfiets Groningen

Op een Elektrische Bakfiets door Groningen, bijvoorbeeld om je kinderen naar school te brengen of ze op te halen? Kom dan eens langs bij M-Bikes in Groningen – dé specialist op het gebied van elektrische fietsen in de Stad en het Ommeland. Op een elektrische bakfiets Groningen uitfietsen is ook gemakkelijk: je bent een stuk sneller op je bestemming.

Ideaal wanneer je bijvoorbeeld snel de kinderen moet ophalen uit Haren en ze naar de voetbalvereniging aan de andere kant van de stad moet brengen. Een stuk dat je normaal veel tijd kost, opeens heel snel afgelegd! Dat kan gemakkelijk met een elektrisch aangedreven bakfiets, te koop in onze fietswinkel. Je vindt onze fietsenzaak dichtbij het Centrum aan de Prinsesseweg 2-16. Kom eens langs, de koffie staat voor je klaar!

Wij leveren Bakfietsen, elektrisch gemaakt van de merken:

Wil jij ook meer fietsen? De makkelijkste oplossing is natuurlijk een elektrische bakfiets kopen! Zo krijg je trapondersteuning en wordt je minder snel moe. Eerder op zoek naar een elektrische bakfiets tweedehands? Dan moeten we je teleurstellen, die zijn er bijna niet. Ze gaan bijna niet kapot en mensen zijn er tevreden mee!

Auke Ploeger Avatar

Over bakfietsen van bakfiets.nl

Bakfiets.nl is een Nederlands merk dat bekend staat om de kwaliteit van hun elektrische bakfietsen. (Aanvullen met teksten)

Maak een proefrit
Wat is een bakfiets? - M-Bikes Groningen

Wat is een Elektrische Bakfiets?

Een elektrische bakfiets is een bakfiets met trapondersteuning of rotatieondersteuning. Door de bak aan de voorkant en de zwaardere belasting kan een bakfiets zwaar aanvoelen bij het trappen. Door de ondersteuning die je krijgt van een elektrische bakfiets wordt het makkelijker om grotere afstanden te overbruggen en hoef je minder zwaar te trappen.

Een bakfiets elektrisch laten voortduwen is een echte uitvinding: je hoeft namelijk een stuk minder hard te trappen. Nooit meer bezweet aankomen bij de basisschool of wanneer je terugkomt van het boodschappen doen: de motor zorgt voor verschillende maten van ondersteuning!

De elektrische bakfietsen van Urban Arrow zijn bijvoorbeeld voorzien van een licht frame en 4 standen van elektrische ondersteuning. Doordat de motoren 400-500Wh vermogen geven wordt het vervoeren van onder andere kinderen of boodschappen gemakkelijker.

  • Shimano Steps (Bakfiets.nl) met automatisch schakelen: heerlijk fietsen zonder zorgen!

Op een elektrische bakfiets Groningen doorkruisen: Het was nog nooit zo makkelijk als nu. Kom snel langs bij M-bikes!

Wat is een bakfiets? - M-Bikes Groningen

Voordelen van een Elektrische Bakfiets

Elektrische bakfietsen zijn handig voor langere afstanden, wanneer  je meerdere kinderen of zware boodschappen moet vervoeren. De e-bakfietsen worden samengesteld uit hoogwaardige materialen: De EPP bak is gemaakt van dezelfde materialen als waar een motorhelm van gemaakt wordt. Ook ligt het zwaartepunt lager, waardoor de wegligging beter en veiliger is. De ADAC zegt zelfs dat de bakfiets het veiligste vervoersmiddel is voor het vervoer van kinderen!

Twijfel je nog steeds over de aanschaf van een elektrische fiets? Wij hebben de voordelen onder elkaar gezet.

  • 400 – 500 Wh ondersteuning bij het trappen
  • Bak gemaakt van EPP
  • Gemakkelijk schakelen
  • Goed voor het milieu
  • Veiligste manier om kinderen te vervoeren (volgens de ADAC)

Toch benieuwd hoe een bakfiets zonder ondersteuning aanvoelt? Bekijk ze hier, of kom even langs in de winkel!

Elektrische Bakfiets kopen in Groningen

Family

Perfect voor het vervoeren van jouw kinderen of bagage. Hij is eenvoudig te besturen en is volgens de ADAC de veiligste manier om kinderen op de fiets te vervoeren.

  • Eenvoudig te besturen
  • Behoudt een hoge restwaarde
  • Een investering in vrijheid
  • Veilig instappen dmv de 4-poot standaard
Proefrit aanvragen
Elektrische Bakfiets kopen in Groningen

Zakelijk

Bakfiets.nl heeft speciaal voor bedrijven diverse oplossingen, zoals de Koelbox, flightcase en cargobike XL. Daarnaast zijn er diverse subsidiemogelijkheden. Lees meer op MIA & VAMIL subsidie

Meer informatie
Elektrische Bakfiets kopen in Groningen

Elektrische Bakfiets Kopen in Groningen

Een elektrische bakfiets kopen doe je natuurlijk gemakkelijk bij M-bikes: de beste fietsenwinkel van Groningen! Wij kunnen je voorzien van alle belangrijke informatie die nodig is bij het kopen van een elektrische bakfiets en zijn al sinds 2011 bezig om de beste ervaring te bieden aan onze gebruikers.

M-bikes is 5 dagen per week geopend en is altijd bereikbaar voor advies over de beste elektrische bakfiets en reparaties of onderdelen. Heb je een vraag? Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze winkel. Zo kun jij snel op een elektrische bakfiets Groningen verkennen

Wat is een bakfiets? - M-Bikes Groningen

Bakfiets zakelijk leasen?

Een elektrische bakfiets kopen doe je natuurlijk gemakkelijk bij M-bikes: de beste fietsenwinkel van Groningen! Wij kunnen je voorzien van alle belangrijke informatie die nodig is bij het kopen van een elektrische bakfiets en zijn al sinds 2011 bezig om de beste ervaring te bieden aan onze gebruikers. Lees hier meer over de subsidie.

Auke Ploeger Avatar

Plan meteen een proefrit in

"*" geeft vereiste velden aan

Adres:
Prinsesseweg 2-16
9717 BH Groningen
Tel: (050) 318 16 28
E-mail: info@m-bikes.nl

Openingstijden M-Bikes:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten