Bij M-bikes vind je de perfecte zakelijke elektrische bakfiets. 

Heb je een baan waarbij je goederen vervoert binnen Groningen? Dan is een elektrische bakfiets van M-bikes een goede keuze. Wij hebben een ruim aanbod van elektrische bakfietsen die speciaal voor zakelijke doeleinden zijn gemaakt. Wat jouw werk ook is, bij M-bikes vind je altijd een elektrische bakfiets die past bij jouw baan. 

Carqon E2 elektrische bakfiets

M-bikes is jouw zakelijke bakfiets specialist

Met een zakelijke elektrische bakfiets van M-bikes fiets je snel met je goederen van de ene naar de andere kant van Groningen. Ideaal wanneer je werkt op verschillende locaties. Kom langs bij onze winkel aan de Prinsesseweg 2-16. Onder het genot van een kopje koffie helpen we je graag met het uitzoeken van jouw elektrische bakfiets.

Bij ons vind je alleen de meest betrouwbare merken:

Heb je interesse in een specifiek model? Twijfel niet en vraag direct een proefrit aan. Zo weet je zeker dat jij tevreden bent met je aankoop.

Auke Ploeger Avatar

Heb je interesse in één van onze modellen? Plan direct een proefrit!

"*" geeft vereiste velden aan

Adres:
Prinsesseweg 2-16
9717 BH Groningen
Tel: (050) 318 16 28
E-mail: info@m-bikes.nl

Openingstijden M-Bikes:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Voor wie is een zakelijke elektrische bakfiets geschikt?

Elektrische bakfietsen van M-bikes zijn zeer geschikt voor professionals met verschillende beroepen. Hieronder lichten we een aantal beroepen uit waar een elektrische bakfiets geschikt voor is.

Bezorgers

Ben je bezorger? Met onze elektrische bakfiets manoeuvreer je gemakkelijk door de straten van Groningen, terwijl je een flinke lading pakketten meeneemt. Dit bespaart tijd en is bovendien milieuvriendelijk. 

Thuiszorg

Werk je in de thuiszorg? Dan biedt een elektrische bakfiets de ruimte om al je benodigdheden mee te nemen en kom je altijd op tijd bij je cliënten. Bovendien kun je altijd en overal parkeren omdat de elektrische bakfiets weinig ruimte inneemt. 

Facilitair medewerkers

Wanneer je als facilitair medewerker in Groningen met materialen op en neer moet tussen verschillende locaties, is een elektrische bakfiets het ideale vervoermiddel. Je hoeft weinig moeite te doen waardoor je fris en energiek aankomt op je bestemming. Kies voor efficiëntie, duurzaamheid en comfort met de elektrische bakfietsen van M-bikes.

E-commerce fulfillment/retail

Bij een logistiek proces komt een elektrische bakfiets zeer goed van pas. Het is voor kleine fulfillment en retail bedrijven steeds efficiënter om het bestelbusje te vervangen voor de elektrische bakfiets. In de stad is parkeren geen probleem en je staat minder lang stil in het verkeer. Daardoor lever je goederen sneller af en bespaar je veel kosten die met een bestelbusje gepaard gaan.

Ondernemers

Ben je ondernemer en wil je voor jezelf of voor je personeel een elektrische bakfiets aanschaffen? Dan kom je eventueel in aanmerking voor de MIA/Vamil subsidie. Hiermee ontvang je belastingvoordeel wanneer je voor je onderneming een milieuvriendelijk bedrijfsmiddel koopt.

Voordelen van een zakelijke elektrische bakfiets

De bakfietsen van M-bikes worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt voor stabiliteit en een laag gewicht. Ook ligt het zwaartepunt relatief laag, waardoor de wegligging beter en veiliger is. Heb je nog twijfels over de aankoop van een elektrische bakfiets? We hebben alle voordelen op een rij gezet:

  • 400 – 500 Wh ondersteuning bij het trappen;
  • Bak gemaakt van EPP;
  • Gemakkelijk parkeren in de stad;
  • Goed voor het milieu;
  • Materiaal makkelijk mee te nemen in een ruime bak;
  • Snel naar verschillende locaties in en rondom de stad.

Benieuwd naar andere soorten fietsen voor je werk? Ontdek wat M-bikes nog meer te bieden heeft op zakelijk gebied.