Elektrische bakfietsen van Carqon

Bij M-Bikes in Groningen vind je elektrische bakfietsen van het merk Carqon. Deze bakfietsen zijn perfect om kinderen en zware boodschappen te vervoeren en bieden comfortabel en gemakkelijk vervoer in de stad.

Prototype Carqon Cruise 7 1

Elektrische Bakfiets Groningen Kopen?

Ben je op zoek naar een Elektrische Bakfiets om door Groningen te fietsen? Bijvoorbeeld voor het vervoer van zware boodschappen of om je kinderen naar school te brengen of ze op te halen? Bezoek dan M-Bikes in Groningen – dé specialist op het gebied van elektrische bakfietsen in Groningen.

Zoek je een fiets waarmee je gemakkelijk in het buitengebied van Groningen kunt fietsen? Ook dan is een elektrische bakfiets ideaal. Door een elektrische bakfiets ben je een stuk sneller op je bestemming. Dit is ideaal wanneer je bijvoorbeeld je kinderen naar de voetbalvereniging in Aduard moet brengen.

Een rit die je op een gewone fiets erg veel tijd kost, heb je met een elektrische bakfiets in een mum van tijd afgelegd. Dat is het voordeel van een elektrisch aangedreven bakfiets van het merk Carqon, te koop in onze fietsenwinkel.

Je vindt onze fietsenzaak aan de Prinsesseweg 2-16, dichtbij het centrum van Groningen. Kom eens langs in onze fietsenwinkel, de koffie staat voor je klaar!

Wij leveren Bakfietsen, elektrisch gemaakt van de merken:

Wil jij ook meer fietsen? De makkelijkste oplossing is natuurlijk een elektrische bakfiets kopen! Met deze fiets krijg je trapondersteuning en word je minder snel moe. Ben je op zoek naar een elektrische bakfiets tweedehands? Dan hebben we slecht nieuws, die zijn er bijna niet. Ze gaan bijna niet kapot en mensen zijn er erg tevreden mee!

Auke Ploeger Avatar

Plan hier meteen jouw proefrit:

"*" geeft vereiste velden aan

Adres:
Prinsesseweg 2-16
9717 BH Groningen
Tel: (050) 318 16 28
E-mail: info@m-bikes.nl
Plan jouw route.

Openingstijden M-Bikes:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Wat is een Elektrische Bakfiets?

Een elektrische bakfiets is een bakfiets met trapondersteuning of rotatieondersteuning. Door de bak aan de voorkant en de zwaardere belasting kan een normale bakfiets zwaar aanvoelen bij het trappen. Door de ondersteuning van een elektrische bakfiets wordt het makkelijker om grotere afstanden te overbruggen en hoef je minder zwaar te trappen.

Een bakfiets elektrisch laten voortduwen is echt een uitvinding: je hoeft namelijk een stuk minder hard te trappen. Zo ben je nooit meer bezweet na het fietsen: de motor zorgt voor verschillende maten van ondersteuning!

Op een elektrische bakfiets Groningen doorkruisen: het was nog nooit zo makkelijk als nu. Kom snel langs bij M-bikes!

Auke Ploeger Avatar

Over bakfietsen van Carqon

Carqon is een Nederlands merk dat bekend staat om de kwaliteit, veiligheid en het comfort van hun elektrische bakfietsen. Dit Nederlandse merk wordt niet alleen in Nederland verkocht, maar ook in België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken en Zwitserland.

Maak een proefrit
Elektrische bakfiets kiezen

Voordelen van een Elektrische Bakfiets

Elektrische bakfietsen zijn handig om langere afstanden af te leggen. Maar ook wanneer je kinderen of boodschappen moet vervoeren. De e-bakfietsen worden samengesteld uit hoogwaardige materialen: De EPP bak is gemaakt van dezelfde materialen als waar een motorhelm van wordt gemaakt. Ook ligt het zwaartepunt lager, waardoor de wegligging veiliger is. De ADAC zegt zelfs dat de bakfiets het veiligste vervoermiddel is voor het vervoer van kinderen!

Twijfel je nog steeds over de aanschaf van een elektrische bakfiets? Ervaar het gemak van een elektrische bakfiets, plan een proefrit.

Toch benieuwd hoe een bakfiets zonder ondersteuning aanvoelt? Bekijk ze hier, of kom even langs in de winkel!

Elektrische Bakfiets Kopen in Groningen

Een elektrische bakfiets kopen doe je natuurlijk gemakkelijk bij M-bikes: de beste fietsenwinkel van Groningen! Wij voorzien je van alle belangrijke informatie die nodig is bij het kopen van een elektrische bakfiets en bieden al sinds 2011 de beste ervaring aan onze gebruikers.

M-Bikes is 5 dagen per week geopend en is altijd bereikbaar voor advies over de beste elektrische bakfiets en fietsreparaties. Heb je een vraag? Kom dan gerust langs in onze winkel. Zo verken jij in een mum van tijd Groningen op een elektrische bakfiets.

Bakfiets zakelijk leasen?

Een elektrische bakfiets kopen doe je natuurlijk gemakkelijk bij M-Bikes: de beste fietsenwinkel van Groningen! Wij voorzien je graag van alle belangrijke informatie die nodig is bij het kopen van een elektrische bakfiets en bieden al sinds 2011 de beste ervaring aan onze klanten. Wist je al dat het voor zakelijke klanten mogelijk is om een subsidie te ontvangen bij de aanschaf van een elektrische bakfiets? Lees hier meer over de subsidie.