Locaties

Vanuit de volgende locaties is onze fysieke winkel van M-Bikes in Groningen eenvoudig te bereiken!

Fietsenwinkel voor al je fietsen

Bij M-Bikes in Groningen vinden we bereikbaarheid erg belangrijk. Onze fysieke winkel is strategisch gelegen, waardoor je vanuit diverse wijken en zelfs omliggende dorpen gemakkelijk bij ons kunt komen. Hieronder lees je hoe simpel het is om vanuit verschillende locaties onze winkel te bereiken. Wil je alvast jouw route naar M-Bikes Groningen plannen? Dat doe je hier!

Fietsenwinkel Beijum

Vanuit Beijum, een wijk aan de oostkant van Groningen, is M-Bikes een fietstochtje van slechts enkele minuten. Volg de fietspaden en je vindt ons zonder moeite. Kom je met de auto? Ook dan zijn we goed bereikbaar vanuit Beijum.

Fietsenwinkel Helpman

Ook vanuit Helpman, ten zuiden van het stadscentrum, is M-Bikes gemakkelijk te bereiken. Pak de fiets en geniet onderweg van het levendige stadsbeeld. Ook met de auto zijn we vanuit Helpman goed bereikbaar.

Fietsenwinkel Hoogkerk

Hoogkerk, een wijk aan de westkant van Groningen, biedt een rustige fietsroute naar M-Bikes. Geniet van het prachtige Groningse landschap en bereik M-Bikes in een kwartiertje. Liever met de auto naar M-Bikes? M-Bikes is vanuit Hoogkerk ook gemakkelijk te bereiken met de auto.

Fietsenwinkel Lewenborg

Vanuit Lewenborg, een wijk aan de oostkant van de stad, bereik je onze fietsenwinkel gemakkelijk. Geniet van de tocht door Groningen, terwijl je je opmaakt voor de warme ontvangst bij M-Bikes. Met de auto is M-Bikes vanuit Lewenborg ook gemakkelijk te bereiken.

Fietsenwinkel Selwerd

Selwerd, ten noorden van het stadscentrum, biedt een goede fietsroute naar onze winkel. Fiets langs het prachtige Noorderplantsoen en bekijk Groningen op weg naar een vriendelijke service en deskundig advies bij M-Bikes. M-Bikes met de auto bereiken vanuit Selwerd? Ook dit is mogelijk!

Fietsenwinkel Winschoten

Zelfs vanuit Winschoten, wat verder van Groningen, is de reis naar M-Bikes de moeite waard. De route brengt je door het mooie Groningse landschap, een ervaring op zich, voordat je aankomt bij de beste plek voor al je fietsbehoeften.

Bij M-Bikes begrijpen we dat de reis ernaartoe net zo belangrijk is als de bestemming. Daarom zijn we trots op onze goed bereikbare locatie, die vanuit verschillende wijken en nabijgelegen plaatsen eenvoudig te vinden is. Of je nu een nieuwe elektrische bakfiets nodig hebt, je huidige fiets wilt laten repareren of gewoon wat accessoires zoekt, bij M-Bikes staan we klaar om je te helpen met deskundig advies.

Kom dus gerust langs, vanuit welke richting je ook komt. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij M-Bikes, waar de koffie altijd klaarstaat.