Fietsenwinkel Beijum

Woon je in Beijum en heb je een fietsenmaker nodig? Dan ga je snel naar M-bikes. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten fietsen en hebben een ruim assortiment. Of je een nieuwe fiets nodig hebt of langskomt voor een reparatie, M-bikes is jouw specialist in Groningen en omgeving.

Fietsenwinkel Beijum

Wij zijn gevestigd aan de Prinsesseweg 2-16, wat vanaf Beijum makkelijk bereikbaar is. Je vindt ons op 12 minuten rijden met de auto of 18 minuutjes op de fiets. Kom langs en ontdek Groningen met fietstochten op je nieuwe fiets! Uiteraard ook ideaal voor het werk, studie en boodschappen.

Heeft jouw fiets zijn beste tijd gehad en moet hij opgeknapt worden? Kom dan met je fiets vanuit Beijum naar ons toe. Je kunt bij M-Bikes namelijk ook terecht voor fietsreparaties.

Auke Ploeger Avatar

Neem direct contact op:

Adres:
Prinsesseweg 2-16
9717 BH Groningen
Tel: (050) 318 16 28
E-mail: info@m-bikes.nl

Openingstijden M-Bikes:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Reparatie bakfiets M-bikes Groningen

Specialistische fietsenwinkel van Beijum

Inmiddels hebben wij vele jaren ervaring met de verkoop van fietsen in Groningen. Onze kennis is terug te zien in ons serviceniveau. Het is voor ons belangrijk dat jij 100% tevreden bent met je nieuwe fiets. Dit is ook een reden waarom mensen voor een fietsenwinkel Beijum verlaten en naar de stad toe komen. Wij werken alleen met hoge kwaliteit fietsen én materialen, zodat jij zeker weet dat je veilig de weg op kunt.

Iedereen heeft hierbij natuurlijk eigen smaak en wensen. Daarom vind je bij ons een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten fietsen. Van Bakfietsen, tot stadsfietsen en E-bikes. Voor iedereen is een geschikte tweewieler te vinden. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van het beste model. Denk hierbij aan merken als Batavus, Sparta, Urban Arrow en Bakfiets.nl. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op of kom langs!

Auke Ploeger Avatar

Voordelen van een M-Bikes fiets

Wanneer je bij M-Bikes een fiets koopt, krijg je altijd de beste persoonlijke begeleiding. We gaan samen met jou op zoek naar de tweewieler die het beste bij jouw behoeften past. Wij zullen hierbij constant met jou meedenken. Heb je na aanschaf nog vragen? Ook dan kun je bij ons terecht voor advies of reparaties. Ook vind je bij ons alle accessoires die je nodig hebt. En als we het niet hebben, kunnen we het voor je bestellen. Kom langs in onze fietsenwinkel aan de Prinsesseweg 2-16!

Voordelen M-Bike fiets

Kom langs in onze showroom

Nieuwe fiets kopen? Kom dan langs in onze showroom, of maak een afspraak om langs te komen. Nieuwe fiets gevonden? Dan kun je direct vrijblijvend een proefrit maken. Zien we jou binnenkort? Van dinsdag tot en met vrijdag kun je langskomen tussen 08:00 en 18:00. Op zaterdag zijn onze deuren geopend van 09:00 tot 17:00. Kom langs of neem contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op +31(0)503181628 en per e-mail op info@m-bikes.nl.

Groot voordeel is dat onze fietsenwinkel vanuit Beijum eenvoudig bereikbaar is!