Elektrische bakfietsen van Urban Arrow

M-Bikes in Groningen biedt ook elektrische bakfietsen van het merk Urban Arrow aan. Deze bakfietsen zijn perfect voor het vervoer van je kinderen en bieden comfortabel en gemakkelijk vervoer in de stad.

Urban Arrow Regenbeschermer

Elektrische Bakfiets Groningen

Op een Elektrische Bakfiets Groningen door, bijvoorbeeld om je kinderen naar school te brengen of ze op te halen? Kom dan eens langs bij M-Bikes in Groningen – dé specialist op het gebied van elektrische fietsen in de Stad en het Ommeland. Op een elektrische bakfiets Groningen uitfietsen is ook gemakkelijk: je bent een stuk sneller op je bestemming.

Ideaal wanneer je bijvoorbeeld snel de kinderen moet ophalen uit Haren en ze naar de voetbalvereniging aan de andere kant van de stad moet brengen. Een stuk dat je normaal veel tijd kost, opeens heel snel afgelegd! Dat kan gemakkelijk met een elektrisch aangedreven bakfiets, te koop in onze fietswinkel.

Je vindt onze fietsenzaak in het Centrum aan de Prinsesseweg 2-16. Kom eens langs, de koffie staat voor je klaar!

Wij leveren Bakfietsen, elektrisch gemaakt van de merken:

Wil jij ook meer fietsen? De makkelijkste oplossing is natuurlijk een elektrische bakfiets kopen! Zo krijg je trapondersteuning en wordt je minder snel moe. Eerder op zoek naar een elektrische bakfiets tweedehands? Dan moeten we je teleurstellen, die zijn er bijna niet. Ze gaan bijna niet kapot en mensen zijn er tevreden mee!

Auke Ploeger Avatar

Over Urban Arrow

Urban Arrow is een internationaal merk dat bekend staat om de kwaliteit van hun elektrische bakfietsen. Ze bieden verschillende modellen aan, waaronder de Urban Arrow Family Active PLUS Disc Brake en de Urban Arrow Family Performance Disc Brake 500Wh. Beide modellen zijn voorzien van een krachtige motor, wat zorgt voor een gemakkelijk vervoer en een lange actieradius. Daarnaast zijn de bakfietsen van Urban Arrow uitgerust met comfortabele zitplaatsen en een robuust aluminium frame, wat zorgt voor een stevige en betrouwbare rit.

Plan een proefrit
Buitenkant pand M-Bikes Groningen

Family

Een vliegende start van je dag. De allereerste Urban Arrow, de Family, is uitgegroeid tot een icoon en is tot op de dag van vandaag nog steeds razend populair.

  • Veiligheid voorop
  • Superieure wendbaarheid
  • Geen auto meer nodig
  • Een investering in vrijheid
Proefrit aanvragen
UA12 5009 T4 A2

Zakelijk

De elektrische bakfiets is de snelste en meest milieuvriendelijke manier om goederen te vervoeren in dichtbevolkte stedelijke gebieden. Onze zakelijke bakfietsen staan al meer dan tien jaar bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. En is een bewezen oplossing voor een grote verscheidenheid aan toepassingen.

  • Post & pakket bezorging
  • Service & facilitaire dienstverlening
  • eCommerce (fullfillment)
  • MKB retail
  • Medische sector
Meer informatie
201411 UA02 1883 T4 B2

Bakfiets zakelijk leasen?

Een elektrische bakfiets kopen doe je natuurlijk gemakkelijk bij M-bikes: de beste fietsenwinkel van Groningen! Wij kunnen je voorzien van alle belangrijke informatie die nodig is bij het kopen van een elektrische bakfiets en zijn al sinds 2011 bezig om de beste ervaring te bieden aan onze gebruikers. Lees hier meer over de subsidie.