Een tweedehands fiets uit Groningen? – Kom langs bij M-bikes!

Bij M-bikes hebben we een groot aanbod tweedehands fietsen. Kom eens langs in onze winkel in Groningen om ze te bekijken. Onze fietsen worden technisch goed op orde gemaakt. Zo ben jij er zeker van dat je lange tijd probleemloos van je fiets kunt genieten. Daarnaast worden vrijwel alle fietsen met drie maanden garantie afgeleverd.

Fiets kopen Groningen

Ben je op zoek naar een betrouwbare tweedehands fiets die aan al jouw behoeften voldoet? Dan ben je bij M-bikes in Groningen aan het juiste adres. We begrijpen dat een nieuwe fiets een grote investering kan zijn. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan tweedehands fietsen die zorgvuldig zijn nagekeken en opgeknapt. Zo krijg je de zekerheid van een goede fiets, voor een zacht prijsje.

Auke Ploeger Avatar

Vragen over tweedehands fietsen? Neem contact op met M-bikes!

Adres:
Prinsesseweg 2-16
9717 BH Groningen
Tel: (050) 318 16 28
E-mail: info@m-bikes.nl

Openingstijden M-Bikes:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Kwaliteitsgarantie

Bij M-bikes staat kwaliteit hoog in het vaandel. We begrijpen dat het kopen van een tweedehands fiets vragen kan oproepen over de betrouwbaarheid van de fiets. Daarom onderwerpen we elk tweedehands model aan een grondige inspectie en voeren we alle benodigde reparaties en aanpassingen uit voordat hij in onze winkel komt te staan. Om je extra zekerheid te bieden, leveren we de meeste van onze tweedehands fietsen standaard met 3 maanden garantie. Mocht er binnen deze periode iets aan de fiets mankeren, dan lossen we dat kosteloos voor je op.

Waarom kiezen voor een elektrische fiets?

Een tweedehands fiets biedt meerdere voordelen. Zo bespaar je flink op de kosten. Daarnaast draag je met het aanschaffen van een tweedehands fiets ook je steentje bij aan een duurzamere planeet. Je geeft een bestaande fiets een tweede leven en vermindert daarmee de vraag naar nieuwe productie. Bovendien zijn onze tweedehands fietsen direct beschikbaar, dus geen wachttijden of levertijd stress. Dus ben je op zoek naar een betrouwbare, betaalbare fiets? Dan is een tweedehands exemplaar van M-bikes de juiste keuze.

Ben je op zoek naar een tweedehands fiets? Bij M-bikes te Groningen hebben we tweedehands fietsen in verschillende maten en prijsklassen. Van studentenfietsen tot zeer nette fietsen. Kom langs in onze winkel en vind jouw nieuwe fiets.