Elektrische bakfietsen van Batavus

Bij M-Bikes in Groningen vind je elektrische bakfietsen van het merk Batavus. Deze bakfietsen zijn perfect om je kinderen te vervoeren en bieden comfortabel en gemakkelijk vervoer in de stad.

Batavus Fier 2 Enviolo Flex Accu 1

Elektrische Bakfiets Groningen

Op een Elektrische Bakfiets Groningen door, bijvoorbeeld om je kinderen naar school te brengen of ze op te halen? Kom dan eens langs bij M-Bikes in Groningen – dé specialist op het gebied van elektrische fietsen in de Stad en het Ommeland. Op een elektrische bakfiets Groningen uit fietsen is ook gemakkelijk: je bent een stuk sneller op je bestemming. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld snel de kinderen moet ophalen uit Haren en ze naar de voetbalvereniging aan de andere kant van de stad moet brengen. Een stuk dat je normaal veel tijd kost, opeens heel snel afgelegd! Dat kan gemakkelijk met een elektrisch aangedreven bakfiets, te koop in onze fietswinkel. Je vindt onze fietsenzaak dichtbij het Centrum aan de Prinsesseweg 2-16. Kom eens langs, de koffie staat voor je klaar!

Wij leveren Bakfietsen, elektrisch gemaakt van de merken:

Wil jij ook meer fietsen? De makkelijkste oplossing is natuurlijk een elektrische bakfiets kopen! Zo krijg je trapondersteuning en word je minder snel moe. Eerder op zoek naar een elektrische bakfiets tweedehands? Dan moeten we je teleurstellen, die zijn er bijna niet. Ze gaan bijna niet kapot en mensen zijn er tevreden mee!

Auke Ploeger Avatar

Plan meteen een proefrit in

"*" geeft vereiste velden aan

Adres:
Prinsesseweg 2-16
9717 BH Groningen
Tel: (050) 318 16 28
E-mail: info@m-bikes.nl
Bereken jouw route

Openingstijden M-Bikes:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Wat is een Elektrische Bakfiets?

Een elektrische bakfiets is een bakfiets met trapondersteuning of rotatieondersteuning. Door de bak aan de voorkant en de zwaardere belasting kan een bakfiets zwaar aanvoelen bij het trappen. Door de ondersteuning die je krijgt van een elektrische bakfiets wordt het makkelijker om grotere afstanden te overbruggen en hoef je minder zwaar te trappen.

Een bakfiets elektrisch laten voortduwen is een echte uitvinding: je hoeft namelijk een stuk minder hard te trappen. Nooit meer bezweet aankomen bij de basisschool of wanneer je terugkomt van het boodschappen doen: de motor zorgt voor verschillende maten van ondersteuning!

Op een elektrische bakfiets Groningen doorkruisen: Het was nog nooit zo makkelijk als nu. Kom snel langs bij M-bikes!

Auke Ploeger Avatar

Over bakfietsen van Batavus

Batavus is een Nederlands merk dat bekend staat om de kwaliteit van hun elektrische bakfietsen.

Maak een proefrit
Batavus Fier 2 Enviolo Flex Accu 2

Voordelen van een Elektrische Bakfiets

Elektrische bakfietsen zijn handig voor langere afstanden, wanneer  je meerdere kinderen of zware boodschappen moet vervoeren. De e-bakfietsen worden samengesteld uit hoogwaardige materialen: De EPP bak is gemaakt van dezelfde materialen als waar een motorhelm van gemaakt wordt. Ook ligt het zwaartepunt lager, waardoor de wegligging beter en veiliger is. De ADAC zegt zelfs dat de bakfiets het veiligste vervoersmiddel is voor het vervoer van kinderen!

Toch benieuwd hoe een bakfiets zonder ondersteuning aanvoelt? Bekijk ze hier, of kom even langs in de winkel!

Batavus Fier 2 Enviolo Flex Accu 1

Elektrische Bakfiets Kopen in Groningen

Een elektrische bakfiets kopen doe je natuurlijk gemakkelijk bij M-bikes: de beste fietsenwinkel van Groningen! Wij kunnen je voorzien van alle belangrijke informatie die nodig is bij het kopen van een elektrische bakfiets en zijn al sinds 2011 bezig om de beste ervaring te bieden aan onze gebruikers.

M-bikes is 5 dagen per week geopend en is altijd bereikbaar voor advies over de beste elektrische bakfiets en reparaties of onderdelen. Heb je een vraag? Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze winkel. Zo kun jij snel op een elektrische bakfiets Groningen verkennen

Bakfiets zakelijk leasen?

Een elektrische bakfiets kopen doe je natuurlijk gemakkelijk bij M-bikes: de beste fietsenwinkel van Groningen! Wij voorzien je van alle belangrijke informatie die nodig is bij het kopen van een elektrische bakfiets en bieden al sinds 2011 de beste ervaring aan onze gebruikers. Lees hier meer over de subsidie.