Elektrische bakfietsen van Batavus

Bij M-Bikes in Groningen vind je elektrische bakfietsen van het merk Batavus. Deze bakfietsen zijn perfect om je kinderen te vervoeren en bieden comfortabel en gemakkelijk vervoer in de stad.

Batavus Fier 2 Enviolo Flex Accu 1

Elektrische bakfiets van het merk Batavus in Groningen

Met een Elektrische Bakfiets Groningen doorfietsen, bijvoorbeeld om boodschappen te doen of je kinderen naar school te brengen? Bezoek dan M-Bikes in Groningen. Wij zijn dé specialist op het gebied van elektrische bakfietsen in de stad Groningen. Op een elektrische bakfiets het buitengebied van Groningen bereiken, is ook gemakkelijk: je bent een stuk sneller op je bestemming. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld snel de kinderen moet ophalen van school en ze naar de voetbalvereniging aan de andere kant van de stad moet brengen. Een stuk dat je normaal veel tijd kost, opeens heel snel afgelegd! Dat kan gemakkelijk met een elektrisch aangedreven bakfiets, te koop in onze fietswinkel in Groningen. Je vindt onze fietsenzaak dichtbij het Centrum aan de Prinsesseweg 2-16. Kom eens langs, de koffie staat voor je klaar!

Wij leveren bakfietsen, elektrisch gemaakt van de merken:

Ben je van plan om meer te fietsen? De makkelijkste oplossing is natuurlijk een elektrische bakfiets kopen! Met een elektrische bakfiets van het merk Batavus krijg je trapondersteuning en word je minder snel moe. Ben je op zoek naar een tweedehands elektrische bakfiets? Dan moeten we je teleurstellen, die zijn bijna niet te krijgen. Mensen zijn er erg tevreden mee en ze gaan bijna niet kapot.

Auke Ploeger Avatar

Plan meteen een proefrit in

"*" geeft vereiste velden aan

Adres:
Prinsesseweg 2-16
9717 BH Groningen
Tel: (050) 318 16 28
E-mail: info@m-bikes.nl
Bereken jouw route

Openingstijden M-Bikes:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Wat is een Elektrische Bakfiets van het merk Batavus?

Een elektrische bakfiets is een bakfiets met trapondersteuning of rotatieondersteuning. Door de bak aan de voorkant en de zwaardere belasting kan een normale bakfiets zwaar aanvoelen bij het trappen. Door de ondersteuning die je krijgt van een elektrische bakfiets wordt het makkelijker om grotere afstanden te overbruggen en hoef je minder zwaar te trappen.

Een bakfiets elektrisch laten voortduwen is een echte uitvinding: je hoeft namelijk een stuk minder hard te trappen. Nooit meer bezweet aankomen op je bestemming: de motor zorgt voor verschillende maten van ondersteuning!

Op een elektrische bakfiets Groningen doorkruisen: Het was nog nooit zo makkelijk als nu. Kom snel langs bij M-bikes en ervaar het zelf!

Auke Ploeger Avatar

Over bakfietsen van Batavus

Sinds 1904 maakt het merk Batavus fietsen in Nederland. Het merk staat bekend om de kwaliteit van hun elektrische bakfietsen. Maar Batavus maakt niet alleen elektrische bakfietsen. Ze produceren onder andere ook elektrische fietsen, stadsfietsen, tourfietsen en kinderfietsen. Zo is er altijd een Batavus die bij jou past.

Maak een proefrit
Batavus Fier 2 Enviolo Flex Accu 2

Voordelen van een Elektrische Bakfiets

Elektrische bakfietsen van Batavus zijn handig voor langere afstanden, wanneer  je meerdere kinderen of zware boodschappen moet vervoeren. De e-bakfietsen worden gemaakt van hoogwaardige materialen: De EPP bak is gemaakt van dezelfde materialen als waar een motorhelm van gemaakt wordt. Ook ligt het zwaartepunt lager, waardoor de wegligging beter en veiliger is. De ADAC zegt zelfs dat de bakfiets het veiligste vervoermiddel is voor het vervoer van kinderen!

Toch benieuwd hoe een bakfiets zonder ondersteuning aanvoelt? Bekijk ze hier, of kom even langs in de winkel om te ervaren hoe een normale bakfiets aanvoelt.

Batavus Fier 2 Enviolo Flex Accu 1

Elektrische Bakfiets Kopen in Groningen

Een elektrische bakfiets kopen doe je natuurlijk gemakkelijk bij M-bikes: de beste fietsenwinkel van Groningen! Wij voorzien je van alle belangrijke informatie die nodig is bij het kopen van een elektrische bakfiets en zijn al sinds 2011 bezig om de beste ervaring te bieden aan onze gebruikers.

M-bikes is 5 dagen per week geopend en is altijd bereikbaar voor advies over de beste elektrische bakfiets en reparaties of onderdelen. Heb je een vraag? Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze winkel. Zo kun jij snel op een elektrische bakfiets Groningen bewonderen.

Bakfiets Zakelijk Leasen?

Een elektrische bakfiets kopen doe je natuurlijk gemakkelijk bij M-bikes: de beste fietsenwinkel van Groningen! Wij voorzien je van alle belangrijke informatie die nodig is bij het kopen van een elektrische bakfiets en bieden al sinds 2011 de beste ervaring aan onze gebruikers. Lees hier meer over de subsidie.