Fietsenwinkel Hoogkerk

Zoek je een fietsenwinkel in Hoogkerk? Het is slechts een klein kwartier rijden van onze fietsenspeciaalzaak aan de Prinsesseweg 2-16 in Groningen. Onze fietsenzaak is centraal gelegen en ligt vlakbij het centrum. Je parkeert direct naast onze winkel, zodat je niet ver hoeft te lopen om ons assortiment te bekijken.

Fietsenwinkel Hoogkerk

Wanneer je nog niet weet wat voor fiets je zoekt, kun je de verschillende modellen het best komen bekijken in onze uitgebreide showroom. Voorafgaand aan je bezoek aan onze fietsenwinkel kun je de fietsen vast online bekijken. We verkopen nieuwe fietsen van A-merken, maar ons aanbod aan tweedehands fietsen is net zo uitgebreid. Woon je in regio Hoogkerk? Bezoek dan onze fietsenzaak en ontdek ons assortiment.

Auke Ploeger Avatar

Neem direct contact op:

Adres:
Prinsesseweg 2-16
9717 BH Groningen
Tel: (050) 318 16 28
E-mail: info@m-bikes.nl

Openingstijden M-Bikes:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Reparatie bakfiets M-bikes Groningen

Specialistische fietsenwinkel Hoogkerk

M-Bikes onderscheidt zich van de kleinere fietsenwinkels in Hoogkerk door het ruime aanbod aan fietsen. Groningen is ontzettend leuk om op de fiets te verkennen, maar dan heb je wel een model nodig dat bij jouw wensen past. Groningen kent verschillende fietsroutes die dwars door de prachtige en diverse natuur lopen. Met onze toerfietsen rijd je zo vele kilometers langs de kanalen of richting de Waddenzee. De stadsfiets brengt je daarentegen snel waar je moet zijn. We willen dat je onze fietsenzaak tevreden en met de juiste fiets verlaat. Bij M-Bikes vinden we klanttevredenheid en een goede service belangrijk. Ben jij tevreden? Dan zijn wij dat ook en niet eerder!

In ons assortiment vind je de volgende fietsen:

In onze fietsenwinkel dichtbij Hoogkerk kun je verschillende modellen in het echt bekijken. Ook staat er van iedere fiets een model klaar om een proefrit te maken!

Vind de perfecte bakfiets bij Fietsenzaak Hoogkerk

Is het aanbod aan (elektrische bakfietsen) in de buurt schaars? Breng dan vanuit Hoogkerk een bezoek aan onze fietsenzaak. Niet iedere zaak geeft je de keuze uit bakfietsen. Een fiets met bak is ideaal om met de kinderen op stap te gaan, maar ook om bagage te vervoeren. M-Bikes heeft een grote showroom waar je ook al onze populaire bakfietsen terugvindt.

Ben je bang dat het fietsen op een bakfiets te zwaar is voor jou? Denk dan eens na over een elektrische variant. Wij zijn dé specialist op het gebied van elektrische bakfietsen in het Noorden. Hiermee breng je de kinderen gemakkelijk naar de andere kant van de stad, zonder veel inspanning.

Perfecte bakfiets bij fietsenzaak Hoogkerk - M-Bikes Groningen
Auke Ploeger Avatar

Ook Hoogkerk kiest voor onze fietsenwinkel

Is jouw fiets toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie, breng hem dan langs bij ons servicepunt. Onze vakmensen hebben ervaring in de reparatie van alle grote merken. Wij streven ernaar om je zo snel mogelijk te helpen, zodat je snel weer kunt rondrijden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kun je kosteloos gebruikmaken van een leenfiets. Om zorgeloos te blijven fietsen is een fietsverzekering geen overbodige luxe. Daarom kunnen wij jouw fiets eenvoudig laten verzekeren bij Kingpolis Fietsverzekeringen.

Fietsen en onderdelen in onze fietsenwinkel - M-Bikes Groningen

Koop jouw nieuwe fiets bij M-Bikes

Bij onze fietsenwinkel dichtbij Hoogkerk vind je ongetwijfeld de perfecte fiets voor jou! M-Bikes biedt al ruim 10 jaar kwaliteitsservice op het gebied van fietsen. Als premium dealer van Batavus, Sparta en Bakfiets.nl kunnen wij kwaliteit garanderen in onze fietsenzaak Loop een rondje door onze showroom, kom langs voor persoonlijk advies en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij ontvangen je graag snel in onze fietsenwinkel in het centrum van Groningen.