Fietsenwinkel Helpman

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel iets verder van huis omdat fietsenwinkel Helpman niet voldoet? Kijk dan eens verder!

Je bent van harte welkom bij M-bikes. M-Bikes is dé fietsenzaak in de omgeving Groningen wanneer je een nieuwe fiets nodig hebt, maar ook als je fiets wel een opknapbeurt kan gebruiken. Onze prachtige showroom is gevestigd aan de Prinsessenweg 2-16, wat op nog geen kwartier afstand vanaf Helpman is. Kom eens langs, geheid dat er wat voor jou tussen zit!

Fietsenzaak bezoeken vanuit Helpman

Wij hebben een ruim assortiment fietsen, bakfietsen en tweedehands fietsen voor jou klaar staan. Niet alleen kun je de diverse modellen van dichtbij bewonderen, ook mag je er natuurlijk een testrit op maken. Daarnaast hebben wij voor de perfecte fiets, diverse fietsaccessoires die jouw fietsrit nog comfortabeler maken. Moet jouw fiets gerepareerd worden? Wij zijn dé fietsenmaker van Groningen.

Ben je met de auto? Geen punt. Naast onze winkel kun je gratis parkeren! Kom gauw eens langs in onze fietsenwinkel vanuit Helpman!

Auke Ploeger Avatar

Neem direct contact op:

Adres:
Prinsesseweg 2-16
9717 BH Groningen
Tel: (050) 318 16 28
E-mail: info@m-bikes.nl

Openingstijden M-Bikes:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Eenvoudig te bereiken fietsenwinkel vanuit Helpman en omstreken

Heb je een nieuwe fiets nodig en zoek je nu een fietsenwinkel? Helpman is een leuke omgeving, maar voor een speciaalzaak in fietsen kom je natuurlijk naar M-Bikes in de stad. Onze mooie showroom bevindt zich op nog geen 15 minuten afstand, dus is zeker de moeite waard. Wij hebben een uiteenlopend assortiment van soorten fietsen, zoals:

Naast onze prachtige nieuwe modellen, kun je ook terecht bij M-Bikes voor tweedehands fietsen. Wij hebben deze ruim op voorraad in onze fietsenwinkel vlakbij Helpman. In de winkel kun je niet alleen onze voorraad bekijken, ook mag je gewoon een testritje maken. Zo weet je zeker of het model bij de vormen van jouw lichaam past.

Reparatie bakfiets M-bikes Groningen
Auke Ploeger Avatar

Naast gewone fietsen ook bakfietsen bij M-Bikes

Veel mensen komen vanuit Helpman naar onze fietsenwinkel voor het uitgebreide assortiment. Bij M-Bikes kun je namelijk niet alleen terecht voor normale modellen, ook verkopen wij verschillende bakfietsen, zoals de Elektrische bakfietsen.Met dit type fiets profiteer je van veel voordelen ten opzichte van een gewone fiets. Zo kun je eenvoudig je kinderen vervoeren of met veel bagage op pad.

De elektrische variant is voorzien van trapondersteuning, wat wel zo makkelijk is bij zware belading. Daarbij kun je eenvoudig door heel Groningen fietsen, zonder al te veel moeite! M-Bikes is gespecialiseerd in dit type fietsen en heeft een breed assortiment in de fietsenzaak staan. Kom eens langs en bekijk ons assortiment.

Fietsenwinkel voor al je fietsen - M-Bikes Groningen

Kom naar onze speciaalzaak nabij Helpman

Bij onze fietsenspeciaalzaak zijn wij naast de verkoop van fietsen, ook gespecialiseerd in reparaties en onderhoud. Kom eens langs met je fiets en wij bekijken wat de mogelijkheden zijn. Ook voor jaarlijkse onderhoudsbeurten kun je terecht bij M-Bikes.

Bovendien vind je in onze showroom diverse fietsbenodigdheden en accessoires die een lange fietstocht zeer comfortabel maken. Ben je op zoek naar iets specifieks? Schroom dan onze medewerkers te vragen. Onze experts hebben passie voor fietsen en dat zie je terug in de service. Wij geven jou persoonlijk advies en vinden datgene wat bij jou past.

Fiets kopen Groningen

Uw fietsenwinkel nabij Helpman is M-Bikes

Ben je op zoek naar een specialistische fietsenwinkel nabij Helpman? Dan staat M-Bikes voor jou klaar. Onze winkel is gesitueerd aan de prinsessenweg 2-16 en eenvoudig te bereiken. Al meer dan 10 jaar zitten wij in het vak en leveren wij kwaliteitsservice op het gebied van fietsen. Bovendien zijn wij premium dealer van Bakfiets.nl en Batavus, zo kunnen wij jou hoogwaardige kwaliteit bieden.

Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste fiets? Bij M-Bikes krijg je altijd persoonlijk advies, zodat jij de fiets van je dromen vindt. Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons aanbod? Je kunt ons altijd een mailtje sturen naar info@m-bikes.nl of bellen naar +31(0)503181628.

Wij zien jou graag in onze fietsenwinkel vlakbij Helpman!

Fietsenzaak bezoeken vanuit Helpman