Fietsenwinkel Selwerd

Heb je een nieuwe fiets nodig, maar ben je nog steeds op zoek naar een goede fietsenwinkelSelwerd ligt nog geen 10 minuutjes van onze fietsenspeciaalzaak aan de Prinsessenweg 2-16. M-Bikes is dé fietsenzaak in de omgeving Groningen en is eenvoudig te bereiken vanuit Selwerd. In onze prachtige showroom hebben wij een ruim aanbod fietsen voor je uitgestald. Zo is er altijd wel een mooie fiets voor jou te vinden!

Fietsenwinkel Selwerd - M-Bikes Groningen

Kom voor een specialistische fietsenwinkel Selwerd uit!

Ben jij op zoek naar een specialistische fietsenwinkel of fietsenmaker? Selwerd ligt heel dicht bij onze showroom, je bent er binnen 10 minuten. Bij M-Bikes heb je keuze uit een ruim assortiment van allerlei soorten fietsen. Zo ben je altijd zeker dat er een geschikt model voor je tussen zit. In onze showroom vind je onder andere:

Wij verkopen fietsen van diverse hoogwaardige merken zoals Sparta en Urban Arrow, die allemaal in onze fietsenwinkel te bekijken zijn. Ons uitgebreide aanbod is niet alleen te aanschouwen, ook mag jij natuurlijk de fietsen even uitproberen. Je moet natuurlijk wel zeker weten dat de fiets ook echt goed bij jou past.

Naast de mooiste nieuwe en tweedehands fietsen, hebben wij ook een ruim assortiment aan accessoires en benodigdheden voor jou in de winkel. Zo kun je bij ons terecht om jouw fiets zo compleet en comfortabel mogelijk te maken. Nieuwsgierig? Kom dan eens langs in onze fietsenwinkel vlakbij Selwerd!

Auke Ploeger Avatar

Neem direct contact op:

Adres:
Prinsesseweg 2-16
9717 BH Groningen
Tel: (050) 318 16 28
E-mail: info@m-bikes.nl

Openingstijden M-Bikes:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Reparatie bakfiets M-bikes Groningen
Auke Ploeger Avatar

M-Bikes: De fietsenspeciaalzaak

Vanuit Selwerd komen er veel mensen naar onze fietsenspeciaalzaak omdat er veel komt kijken bij het aanschaffen van een nieuwe fiets. Belangrijk is dan ook dat je je goed laat informeren door onze specialisten over de mogelijkheden, een fiets koop je immers niet elke dag. Onze experts kunnen jou van persoonlijk en deskundig advies voorzien, zodat jij een fiets kiest die het beste bij jouw lichaam past.

Naast nieuwe en tweedehands fietsen, kun je ook terecht bij M-Bikes voor onderhoud en reparatie. Kom langs met je fiets en wij kijken graag wat de mogelijkheden zijn. Dit is één van de redenen dat veel mensen langs komen in onze fietsenwinkel. Ontdek Selwerd en omgeving met een fiets van M-bikes.

Fietsen en onderdelen in onze fietsenwinkel - M-Bikes Groningen

Onze showroom is eenvoudig bereikbaar vanuit Selwerd

Zoek je een nieuwe fiets, een fietsaccessoire of heeft jouw fiets reparatie nodig? Kom dan langs in onze fietsenwinkel nabij Selwerd. Wij zijn op een makkelijk te bereiken plek gevestigd, namelijk de prinsessenweg 2-16 in Groningen. Naast onze fietsenzaak kun je gratis parkeren – wel zo makkelijk!

Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar in onze prachtige showroom op dinsdag tot en met donderdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Kom je liever op zaterdag langs? Geen probleem! Op zaterdag zijn onze deuren geopend 09:00 uur tot 17:00 uur. Voor deskundig en persoonlijk advies kom je naar M-bikes!

Voor vragen of onduidelijkheden kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel ons op +31(0)503181628 of stuur een e-mail naar info@m-bikes.nl. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de fiets van jouw dromen.

Wacht niet langer en bezoek onze fietsenwinkel vanuit Selwerd!