Fietsenwinkel Winschoten

M-Bikes is dé fietsenwinkel in de buurt van Winschoten. Wij hebben zowel splinternieuwe stadsfietsen als e-bikes, bakfietsen en tweedehands fietsen. Ook voor fietsreparaties kun je bij ons terecht. Wij zijn gevestigd aan de Prinsesseweg 2-16 in Groningen op ongeveer een half uurtje rijden vanaf Winschoten.

Zadels in Fietsenwinkel Winschoten - M-Bikes Groningen

Wij hebben altijd een mooi aanbod aan fietsen in de showroom staan, waar je gerust een proefrit op kunt maken. Heeft de fietsenwinkel in Winschoten geen geschikt model fiets voor je staan? Kom dan eens langs bij M-Bikes. Parkeren kan direct naast onze showroom als je onze fietsenzaak vanuit Winschoten wilt bezoeken.

Auke Ploeger Avatar

Neem direct contact op:

Adres:
Prinsesseweg 2-16
9717 BH Groningen
Tel: (050) 318 16 28
E-mail: info@m-bikes.nl

Openingstijden M-Bikes:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Vakkundige fietsenwinkel nabij Winschoten

Wil je een nieuwe fiets kopen? Als vakkundige fietsenwinkel in de buurt van Winschoten heeft M-Bikes een ruim assortiment tweewielers. Bij ons vind je fietsen van onder meer Bakfiets.nl, Sparta, Carqon en Lovens. Wij hebben inmiddels tientallen jaren ervaring en vele fietsliefhebbers voorzien van een tweewieler. Dankzij onze gunstige ligging kun je direct naast onze showroom parkeren.

Bij de aanschaf van een fiets is het belangrijk dat je met een aantal zaken rekening houdt. Zeker omdat je niet iedere week een nieuwe fiets koopt, is het van belang dat je je goed laat informeren. Een fiets moet niet alleen veilig zijn, hij moet ook voldoen aan jouw behoeften. Bij M-bikes zorgen we dat jij altijd tevreden onze winkel verlaat. Wil je graag deskundig advies? Wij helpen je graag verder!

Fietsenwinkel in de buurt van Winschoten - M-Bikes Groningen
Auke Ploeger Avatar

Vind de beste fiets in onze fietsenzaak

We krijgen geregeld mensen uit Winschoten in onze fietsenzaak. Dit komt voornamelijk omdat ze in de directe omgeving niet de perfecte fiets kunnen vinden. In onze showroom vind je alles wat je nodig hebt omtrent fietsen. Wij hebben onder meer:

Naast de fietsen vind je bij ons ook alle accessoires die je hierbij nodig hebt, voor het samenstellen van de best mogelijke fiets. Juist daarom brengen mensen een bezoek aan onze fietswinkel.

Buitenkant gebouw M-Bikes Groningen

Een nieuwe fiets koop je bij dé fietsenwinkel vlakbij Winschoten!

Ben jij op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan langs in onze prachtige showroom in Groningen en ontdek al onze modellen. Een ander voordeel van langskomen is dat je natuurlijk een testrit mag maken. Zo weet je zeker dat je de perfecte fiets vindt. Wij zijn gevestigd aan de Prinsesseweg 2-16 in Groningen. Op dinsdag tot vrijdag zijn wij geopend van 08:00 tot 18:00 en op vrijdag van 09:00 tot 17:00. Wij staan voor je klaar als je vanuit Winschoten langskomt in onze showroom!